Sabtu, 26 Mac 2011

.:: Ke Night Market @ Setapak Jaya ::.

Salam,
Ermm dah lama rasenyer ibu tak p pasaq malam aka night market setapak jaya.
So petang tadi dalam 6.30pm terkedek2 la ibu ngan Arif p pasaq malam, p naik bas T302.
Arifkan suka naik bas... Sampai je p,malam ibu terus singgah tempat DVD, hajat nak beli DVD upinipin lagi.
Tapi tak jadi.. ibu beli DVD barney untuk Arif, biar dia belajar BI skit... 


Pastu Singgah beli Mainan Arif sbb hari tu masa jatuh tangga pujuk dia nak beli mainan baru,
Tapi ibu bukan beli mainan yg tak de faedah k, ibu beli English Learner (22 xtvt untuk my little boy)


Tadaaaaa inilah dia dari rege RM38.90 Ibu kecek2 dapatlah rege RM33.00



Dah Dapat dah... Sangat teruja dapat lap top sendrik..
Lepas ni jgn kacau notebook Ibu ye sayang musyuk masyam!



Kusyuk kan Arif ngadap Laptop baru dia
(laptop la jugak kan)

Lepas dapat barang2 tu semua dia sibuk ajak balik... 
ermmm bertuah punya anak.. ibu ni tak sempat beli apa pun tau..
makanya ibu just beli laksa penang & 3 cucuk steamboat untuk Arif.
& 7.35pm Ibu dah sampai umah... 



'

2 ulasan:

Mama Kyra berkata...

kak darna,bagus tau bl barney ni..byk ajar ank kita..sbb dia beri pelajaran dr segi muzik kn..so leh tarik minat budak..cm kyra mmg suka barney..

Ibu Arif Atan berkata...

Betul tu, eja.. semalam tengok kat K4 hajat nak beli rege 9.90 pastu arif pecahkan kesing dia.. akak buh balik sbb takut dlm pun pecah kan? hehehe

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...