Khamis, 3 Mac 2011

.:: Sifat Wanita ::.

Ermmm... tetibe ibu ditag kat fb gambar aplikasi sifat wanita dari 4 unsur (api, tanah, angin & Air)
So ibu pun mencuba la jugak.. memula ibu kena lah like page tu kemudian ibu dikendaki kenal pasti ibu ni dari unsur mana? setelah diamati rupanya ibu ni dari unsur Air bukan seperti yg ibu sangkakan dari Api.
lihat gambar di bwah
*

Ibu dlm kategori wanita Air dilahirkan dlm lingkungan tarikh 20 feb-20 mac.
Tarikh lahir ibu 8 mac so di bawah ini adalah hasilnya
*
*
*
*
*



Betul x betul korang sendrik nilai k... 
Tapi yg nyata mmg ade yg benarnya........





'

2 ulasan:

Myung Dae berkata...

Kadang2 bende ni betul. Sebab myung pernah buat. Memang ade yang same. =) Datang sambil bawa paku pakis merah =P

Ibu Arif Atan berkata...

Waaaa... boleh la akak paku teratak impian akak ni... huhhh kukuh kan? tq ye sbb bawak paku pakis merah yg akak pesan tu? berapo wak sarip jual kat myung?

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...