Sabtu, 12 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


Berminat ke? jointlah ye..
Ok ibu nak jawab soklan2 dr Bro.Ben
~*~
  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    Ikhlas, keikhlasan seseorang kita tak dapat nak menilai dari penulisan bagi ibu la, malahan kalau kita berhadapan dengan tuan empunya badan sekalipun kita tak dapat nak menilai sepenuhnya keikhlasan seseorang itu, Tapi bagi ibu blogger lelaki kebanyakkannya jenis yang x suka simpan2, andaikata pandangan mereka A, mereka akan kata A walau pahit untuk dibaca, mereka juga jujur tentang ketidak puasan atau pandangan mereka.(x bodek tau :P)
  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    Bagi ibu mereka bukan malu tapi memang lelaki kebanyakkannya tak gemar untuk mempromosikan diri mereka (bukan maksud ibu blogger perempuan sebaliknya ya). mereka lebih suka dikenal melalui nama sahaja agaknya. Tapi ade jugak yg suka bergambar & buh dlm blog mereka.
  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    Lelaki berblog? rasanya sama seperti perempuan masing2 ade niat tersendiri @ kepuasan bercerita & berkongsi maklumat.
  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    Entah, mungkin ramai peminat kot, tp rasenya follower ni datang dr diri blogger tu sendiri, kalau n3 tak bagus tak kan ramai org nak Follow kan? (blog ibu pun ciput je)
  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    Wajib masuk setiap hari tu tak lah, tapi wajib jengok @ terjah ialah blog papa hot 1, papa hot 2, Myung Dae & Mas Ahmad Safwan, knp? sbb ibu suka blog diorang.
  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    alamak, nak letak apa ek? mungkin ibu akan letak skit gajet & skit gambar2 yang ibu minat cthnya gambar kereta ke bendera pasukan bola yg di minati ke @ pun tak letak ape2 cuma asas blog aje.

    Ok da siap.... Bro Ben ok ke jawapan ibu ni?
    korang nak joint sila klik link kat bawah ni kat bawah ye bukan kat tepi..
    http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-khas-blogger-lelaki-vs-perempuan.html



'

6 ulasan:

solo molo berkata...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

muhamad hanif berkata...

laa.
n3 = entri..

lembab gila aku..

singgah ari blog ben ashaari..

Ibu Arif Atan berkata...

Thanks sbb sudi singgah!!
Hanif bukan lembab la, tak terfikir!

{ finieViolet} berkata...

singgah sini dr blog B.A..

salam kenal..

dari segmen blogger lelaki vs blogger perempuan

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah

dok usha2 pendapat2 blogger perempuan..mostly menarik

keep on blogging...

Cik Sue berkata...

masing2 dengan pendapat tersendiri..he3..suka2... salam perkenalan... =D

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...