Selasa, 15 Mac 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Salam & Selamat Petang,
kali ni encik ben kite buat segmen mengikut negeri la pulak,
Walau apa pun Ibu tetap nak joint segmen ni...


Antara soalan yang perlu dijawab:

1- Sila ceritakan latar belakang anda

Seorang ibu & isteri sejak beberapa tahun yang lalu, membesar di Segambut KL, teringin nak jadi surirumah fulltime tapi keadaan masih tak mengizinkan... Insyaallah doakan la ye.

2- Profesion anda sekarang



Kerani & Penyambut tetamu di syarikat swasta terkenal di ibu kota (HSB)

3- Blog favourite anda .. kenapa

Salah satunya tentulah blog Papa hot ni, kenapa? sbb kalau masuk kesana dapat menambah kenalan & ade info & n3 yang menarik perhatian ibu.

4- Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa

Setakat ni tak de lagi tak suka masuk blog orang lain, coz blog ibu ni pun bukan bagus sangat!

5- Impian anda terhadap blog anda 

Impian ibu semogasuatu hari nanti blog ibu akan menjadi tempat untuk ibu rujuk sesuatu perkara2 atau info2 penting, kerana ade juga ibu masukkan sedikit info berguna buat tatapan ibu dan kawan2.

Ok Sudah siap... 
siapa nak joint cepat tutup segmen ni pada malam ini & sila klik link kat bawah ni.



'

21 ulasan:

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam perkenalan dari yaya :)
YAYA DARI MANA YA??

Tok Esah berkata...

tok datang dari terengganu!! hehe salam perkenalan juga!!

Tok Maghi Dari Ghanu, Jenguk Cucu

PiNky@hEarT berkata...

orang penang mai terjah! =p

solo molo berkata...

0rang k0lumpo datang menjengah...
satu negeri rupanya...

khairiyah berkata...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... berkata...

salam perkenalan..
singgh dr segmen abg ben..
jom singgh sini..

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin berkata...

blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

fashah84 berkata...

salam ziarah..

salam perkenalan dr sy..

http://fashah84.blogspot.com

nadiemsharmz berkata...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

admin@1tube berkata...

Aslm..:)

... berkata...

as salam..

datang ziarah dari segmen encik ben~
saya blogger kuala lumpur
ukhwah dari saya~
saya follow akak~

oo..HSB~
klik tnag papa hot. kelaur link encik ben.
hehe~
hm..bila teringat pasal anak,akak pun kena hati3.sebab banyak dah bnyak kejadian anak mengalami kecederaan kerana pengasuh

mai dtang terjah saya pula

ben ashaari blogger ikut negeri

nak kongsikan :

internet lambat dan selalu disconnect, sila rujuk sini

irzat adam berkata...

salam kak...sye org perak jguk akak nye blog...bez lagu...lyn lgu ni dr kcik2 dlu smpe skng...o_0 v

Kei Seichi berkata...

melawat blog orang KL oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

Fyqa berkata...

semoga impian tercapai :)

salam singgah dri segmen yg sma

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

pRiNCe berkata...

hye..salam perkenalan ye...
prince blogger kuala lumpur...
newbiee lagi...
kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

Mamaleesya berkata...

jenjalan melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

Mutiara Bernilai berkata...

slamat pagi..

org kuantan yg bkerja di KL WP dtg malawat..

jum jd kwn jum..

snang2 nati kite leh jupe kn? :)

folo kamu sudaahh.. :)

p/s : nak jd adik kpd akak leh x? :)

Diari-Selebriti-Mama berkata...

jenguk ibu lagi..
singgah dari segmen BA.

semoga tercapai impian untuk menguruskan rumahtangga sepenuh masa ibu..

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

aizamia3 berkata...

singah ziarah dari segmen abg ben, saya dok kat meru tapi urusan harian di PJ

Lulu caldina berkata...

Wohoo..blogger dari Wilayah persekutuan...Hi...ngee

Hannah's Collection berkata...

jln2 cri kwan~ :)
meh lah snggh bu :)
http://hannahapparel.blogspot.com/

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...