Khamis, 3 Mac 2011

.::DI SEBALIK TABIR BLOG::.

Haiii kali ni segmen Bro.Ben {Di Sebalik Tabir Blog}
Ibu nak joint yeayyyy...
*
Ok kat bawah ni header blog Ben Ashaari salah satu syarat wajib k.

*
Bro.Ben minta letakkan 1 gambar yang paling syomel dlm segmen ni,
 So ibu rasa gambar kat bawah ni paling syomell kott... Ayyarkkk syomell ke? ntah!
Tadaaaaaa...


 wekssss ngade2 ibu ni... pacan syomelll
*
Ermmmm nak citer skit pasal latar belakang ibu ye... ehh nak tahu ke? tak kesah lah nak tahu ke tak janji ibu lengkapkan syarat2 Bro.ben k.

1-Latar Belakang Ibu
  • Seorang isteri kepada lelaki yang bernama Atan B.Ahmad
  • Anak ke 7 dr 9 adikbradik seibu sebapa
  • Punya seorang cahayamata yg sngt2 syomel bernama Ahmad Arif
  • Seorang yang happy & giler2,suka ketawe dan suka berkawan tak kira siapa... orang giler pun ibu kawan...
2-Jumlah follower
  • Malunya ibu tak ramai pun. -----> 113 orang sahaja yg sudi
Ok ni soklan2 dr Bro.Ben yang ibu kena jawab

1-Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
  • Sudah tentu ibu asyik ngadap Fesbuk,Tagged @ Yahoo Masangger sbb dak2 opis mmg tahu tabiat ibu ni.. almaklumlah kerja sebagai penyambut talian telifon duduk je kan....
2-Ceritakan kepentingan blog kepada anda
  • Kepentingan blog ibu ni bagi ibu adalah tempat untuk ibu meluah perasaan yg terpendam berkongsi cerita tentang ibu, lalink & anak ibu. Boleh dikatekan diari maya ibu lah.
3-Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
  • Blog peberet ibu semua yang ibu listkan dalam blog list ibu tapi lebih kepada geng2 ibu dari GHMB (Geng Hot Mama Blogger) kenapa ibu wajib singgah kerana ibu suka membaca dan tengok aktiviti2 kawan2 cthnya memasak atau sebarang kerja seni....
Orait.. dah habis semua ibu jawab so kalau tentawan nak joint sila p terjah blog Ben Ashaari





'

12 ulasan:

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

yatie's EPISODE berkata...

dtg dr blog abg ben & follow. ^^

salam perkenalan (:

farhaniza azman berkata...

salam perkenalan ibu... hehehe...harap2 ibu sudi jadi kawan saye ye... mungkin byk pengalaman ibu yg dpt dikongsi..^_^... folo saye balik jom?

http://holylightfarhaniza.blogspot.com

bun berkata...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata...

salam di sebalik blog
hehe

kasihnya ibu membawa ke blog....
ihiks

do visit n follow my blog
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

mrsazrul berkata...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

dtg dr blog abg ben =)
terus folo kamu..support..support!

stay tune wif me..more make up & shawl tuto at my side bar..
catch me & i'll catch u back =)
joim join jom!

aizamia3 berkata...

singgah ziarah dari blog abg ben.

Encik Shino berkata...

salam singgah..
Jalan-jalan sini..

:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Nour Akmal berkata...

hye..
singgah cni dr blog BA..
salam kenal..=)

pRiNCe berkata...

"nice entry ..:) kawan2....jom join contest ni... kowang berpeluang menang rm1oo.. cubela..."

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...