Ahad, 27 Mac 2011

.:: Botol Susu Baru Arif ::.

Salam..
Petang tadi ibu kuar dgn hajat nak ke klinik,
Tapi sampai je depan klinik Ampang di Seksyen 1 wangsa Maju
Perasaan hampa menyelubungi ibu TUTUP la plak..
Uwwwaaaaaa..
*
Terus ibu patah balik ke Sri Rampai untuk beli susu Arif.
Pasaraya B&O sesape yang duk area wangsa maju mungkin tahu pasaraya ni.
Masuk2 ibu terpandang botol2 susu yang berderet kat atas rak, Ibu pun belek2 ternampak lebel BPA Free!
Huhuhu auto ibu amik sekali 3, walaupun ibu dah order dengan kawan di FB, tapi nampak gayanya ibu kena tangguhkan ke bulan depan, sbb bajet ibu bulan ini mmg larik.. Esok ibu nak ke klinik plak.. banyak yg ibu nak suruh doc check, SIL ibu dah pesan sedia sekurang2nya RM100...
Harap2 kawan ibu kat FB faham masalah ibu.

Taddaaaaa 3 biji ibu sambaq!!!
Yg menarik yg puting kuning tu lain dari biasa.

yang penting lebel ni BPA FREE

Haaaa yg ni mesti lagi menarik bagi ibu2 yang berpendapatan rendah
1 botol berharga RM7.90 8oz
RM7.90 x 3 = RM23.70
huhuhu jimat kan!!!





'

3 ulasan:

Oshin jamel berkata...

hehehehhe!!sy pon dah beli btl tuk acha..yey!!!!

Tina Othman berkata...

eh bestlah..murah je..brp oz ni darna?? nak beli jugak lah untuk anta kat nursery hehehe..sian darna tak sihat..semoga cepat sembuh yea

Ibu Arif Atan berkata...

Tina: yg 7.90 ni 8oz-240ml.. ade yg 10 0z rege 9.90.. brand joy baby...

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...