Isnin, 21 Mac 2011

.: Lagi kes Hina Pakaian Muslimah :.

Salam Pagi Isnin,
Haaa... kali ni ibu nak tunjuk korang gambar ni & korang nilai lah sendiri..
Gambar ni ibu jumpa kat blog beautifulnara, memang gambar ni, gambar lama.
Menyakitkan  mata juga hati... apa motip dia bergambar dlm keadaan berkemban & bertudung? siott je kan?


Nilai lah sendiri ye,
Artis Malaysia sekarang dah takde perasaan malu & cintakan Agamanya.


'

6 ulasan:

qieranna berkata...

mengong!

najwa's berkata...

fuh, (-.-'). nmpak sangat gmbr ni nak tayang body je. setakat pakai kain batik, takkan la gedik nak kena amek gmbar ye dak?

risa berkata...

ish ish ish...ini org memang dah tak serupa orang...adehhh

Marsita Yusof berkata...

hmm..die ni mmg trkenal dgn ke"seksaan"nye

Ibu Arif Atan berkata...

teruk kan?? dia nak seksi tu lantak lah yg pakai tudung tu asal? mengong!

k1m1_KaeMoS berkata...

tu bukan tudung pun, tapi selendang dok selepang atas kepala je lilit2 lebih kurang :) biarkan dia. smpi mana pun boleh pergi dgn cara dia tu.

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...