Ahad, 20 Februari 2011

.::Translate Blog?::.

Ummmpppphhh.... Banyak plak n3 ibu hari ni, bosan ke korang baca? ishhh suka hati lah ni blog ibu hahahaha... ok ape pun td ibu try lah trjemahkan blog ibu ni kat inche' gugel dan hasilnya kat bawah ni... ibu printscreen 1 keping je lah ye.. tak kuasa nak melayan...

Ibu translate kan ke bahasa omputeh je sbb test2 je td... ingat x menjadi...
Ermm kalau korang nak tengok lagi klik je lah kat sini ---> (8:8)



'

1 ulasan:

TAYAR PANCIT berkata...

hai,saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...