Ahad, 27 Februari 2011

.:: Al-Fatehah ::.


Hai semua (ala2 iklan shiela rusly gittu)
Ermmm seharian suntuk ibu tak tau nak apdet ape kat blog ni..
Cuma ibu nak cerita lah kat korang, sat lagi lepas solat magrib ibu nak p JJ wangsa maju bawa Arif p main kat tempat mainan/game kanak2. Tetibe terasa sayu plak coz sejak arwah mak meninggal, ibu mmg tak pernah bawak lagi ke playground mana2 pasaraya.
.
Cubalah tengok gambar kat bawah ni, kalau ade arwah dia akan jaga sebelah kanan Arif dan ibu di kiri, tapi la ni tak de dah arwah, sayu je hati bila teringat kenangan2 dgn arwah, dulu mana ibu pergi arwah ikut ye lah arwah mmg tak boleh duk sensorang kat rumah, doc dah pesan. Tak kira dia penat ke apa dia tetap layan cucu yang lasak ni. Arif pun mmg tak cari nenek dia tp selalu sebut nenek sambil tunjuk kesatu sudut rumah, mungkin dia ternampak arwah balik menziarah anak cucu kot.

.
Oklah dah magrib, ibu nak siap2kan diri & solat, nanti dah malam2 sangat tak best plak berjalan..
Dan Al-fatehah buat arwah mak, kami sentiasa merindui mak, damailah mak disana!!!



'

3 ulasan:

nOura~~~ berkata...

sabar darna...semuga arwah ditmptkn bersama insan yg solehah dan dikasihi Allah...

mamawana berkata...

Alfatihah buat pergi terdahulu..

Mummy Irish@honey berkata...

al fatihah

eh2..baju arif sama irish la..wink wink..^_^

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...