Rabu, 9 Februari 2011

HELP3~"INVITE 10 FRENZ TO FOLLOW" CONTEST~


Selamat pagi kawan2 ibu yang sudi jenjalan kat sini,
ok sbnrnya ibu nak joint contest by KAK SHIELA,
Ibu kena invite 10 orang kawan ibu untuk memfollow blog kak shiela ni, so ibu minta tolong sesangat pada kawan2 sudilah kiranya tolong ibu sekaligus menjadi follower blog tersebut.

~*~
~*~
Sblm tu ibu juga nak bagitahu kak shiela mmg banayak idea,
so dalam sehari mungkin n3 yang diupdate
lebih dari 1 tapi ibu yakin bila korang follow blog kakak yang sorang ni mesti korang suka dan bila baca n3-n3 kat sana sambil tersenyum...
~*~
~Tolong laaaa wahai 10 orang yang baik hati~
(mode merayu2)
Kasih Ibu Arif :)

1 ulasan:

ermayana a.k.a mrs mahzan berkata...

camane nk nolong ni?kena follow k.shiela @ joint contest?leh je no hal

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...