Jumaat, 4 Februari 2011

~Pecah Perut~


pECAH pERUT??????
Haaaaa ini cerita semalam lepas balik dari PD,
Kami eceli bertolak balik dlm jam lepas asar petang semalam, ermmm dalam 6.30 kami dah pun sampai di Hulu Kelang, tetiba abang ibu tanya "kat mana makan sedap?" ibu pun pk punya pikir ibu sajeskan Restoran Ali maju kat Rampai business Park! Tapi abg ibu tak mahu coz kedai mamak... hahaha so bila dah penat pk ibu kata tak tahu lah sbb area wangsa maju kedai makan ni ibu tak tahu sangat... tapi kalau tanya belah london ke egypt ke ibu tahu lah....ekekeke!


Sampai kat simpang petronas wangsa melawati ibu terpandang Restoran ni "Restoran Nasi
Ulam" so ibu ajak lah depa p singgah makan kat situ try lah makan mana tahu sedap...


Ermmm terus ke babak mengoder lah yerk!
Kami pun orderlah
  • Nasi goreng Thai 2
  • Nasi goreng seafood 1
  • Nasi goreng USA 3
Minuman plak kami semua tak mau rugi sbb kalau order saiz besar just tambah rm.050 je makanya semua order gelas besar..
  • Fresh Oren 1(ibu punya)
  • tembikai laici 1
  • Oren susu 1
  • tembikai 2
  • sirap bandung (my chenta hati punya)
  • tea o ais limau
Menu tambahan adalah kerabu kaki ayam.... fuhhh sedappppp meleh ayaq liuq...
makanan2nya semua sedap2 blaka harga pun berpatutan... ibu mmg nak p lagi ajak mr.yes aka mr lalink ibu.
~
Bila semua siap makan baru lah perasan yang perut masing2 sendat, ibu siap nak terkeluar balik n pening kepala sbb kekenyangan, perut macam nak pecah rasanya, kami sbnrnya dah makan macam2 masa kat pd, ayam bakar, sosej, ikan bakar lontong air kotak jgn cakaplah... tapi yang pelik mahu singgah makan lagi....
~
Sampai je rumah ibu terus bersih diri & settlekan apa yang tak settle pastu dammmmmmmm.... kepala jatuh kena bantal terus tdo.... sampai pagi tadi.....bangun pun buat susu arif je....
Aduhhh makan tak ingat begini lah jadinya....
~
1 lagi sesiapa nak cuba Restoran Nasi Ulam ni boleh lah ke alamat di bawah ni:~

Restoran Nasi Ulam
No.50, Jalan Wangsa Setia 3,
Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumput

Tel:019-3061516(kedai)
014-2688900 (adnan)
019-2071447 (fauzi)

Heheheh Lepas ni kalau orang tanya ibu mana makan best tentu ibu ajak ke sini, ibu bukan tolong promote tau tapi nak cerita.... lupa total kami makan ber 7 termasuk Arif RM60.30~

Kasih Ibu Arif :)

2 ulasan:

...mommy jue... berkata...

tu dia.. nama nasi ulam pun dah buat kecur air liurr nie... nanti nak g try lah.

Ibu Arif Atan berkata...

Julie p lah musti teringat je lepas tu!!1

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...