Khamis, 17 Februari 2011

.::Geng Hot Mama Blogger::.




Salam semua, Alhamdulillah hari ini terciptalah 1 group di Facebook yang ibu terfikir secara spontan pagi td untuk hot2 mama yang gemar berblog, Setakat ini seramai 25 orang yang sudah bersama2 di group yang di beri nama "Geng Hot Mama Blogger".
Awalnya ibu menyatakan kebebasan kawan2 untuk buat apa saja di page GHMB, tapi ibu amatlah berharap agar tidak berlaku sesuatu yang kurang enak berlaku di GHMB.
Jadi ibu ingin menyatakan beberapa peraturan yang dibenarkan & yang tidak dibenarkan disini namun tak lah berat untuk diikuti.
{YANG DILARANG}
  1. Dilarang keras bercakap perkara2 18sx yang keterlaluan.
  2. Dilarang komen sesuatu yang menjatuhkan airmuka kenkawan. Fikir dahulu sblm komen.
  3. Dilarang meletakkan apa2 link iklan samada persendirian @ milik orang lain. Jika ingin berbuat demikian sila klik link ini ---->IKLAN SANA SINI @ pos ke wall kawan2.
  4. Dilarang berpolitik di GHMD.
{YANG DIBENARKAN}
  1. Dibenarkan menambah rakan2 blogger yang lain dlm group.
  2. Dibenarkan share link dari blog anda.
  3. Bergurau Senda / Lawak jenaka
  4. Bersilaturrahim 
  5. Digalakkan Tlg promote blog kengkawan yg masih kurang pengunjung @ follower
  6. -
Tak beratkan peraturan yang ibu letakkan?
semua ni demi menjaga kesopanan dan kesusilaan kita sendiri...

Ibu yang biasa2 je....

Jgn Lupa Klik Banner Ni

2 ulasan:

izzah berkata...

lama dah yek entry ni...baru tau geng ni...try klik but xleh nk link pun..huhu...sedaih...

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

Izzah.. sy sendiri dah x joint group ni x th msh wujud atau x walaupun sylah pengasasnya heheheh

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...