Ahad, 20 Februari 2011

.::SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF::.

Salam Muhibbah dari ibu pagi ini,
Waaa.. pepagi dah mengadap blog ye ibu...

Haaa... tengok gambar kat atas ni, header blog enche' Ben Ashaari kan?
Kalau ye bermakna ibu joint segmen yang enche' Ben Ashaari anjurkan... kali ni segmen
"Saya seorang blogger yang aktif" aktif ke ibu ni berblog? haaa itu ibu tak tahu tapi kawan2 ibu kata ibu aktif sampai makan blog tido blog mandi pun blog juga ada antara mereka2 yang berkata pada ibu... Tapi bagi ibu kakak shiela lagi aktif dari ibu dia punya idea yang best2 ibu suka... enche' Ben p la terjah blog dia tengok follower dia dah lebih 100 org walau baru sebulan lebih berblog! Eh tlg promote plak! :)
.
Ok tu je lah rapu ibu pagi ni... nak cari sarapan plak... arghhh lewatnya!


'

4 ulasan:

apisv2 berkata...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen Saya Seorang Blogger Yang Aktif dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

anizsDANbintang... berkata...

keep blogging sis =)

miN akiM berkata...

hi2.. jln2 dri blog list bro ben.. follow ibu arif.. follow balik ya.. thnks..^^

MiRa SyAkiRa berkata...

Saye follow,harp follow balk yer..

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...