Ahad, 21 September 2014

Perbezaan ALFALFA COMPLEX SHAKLEE dengan produk lain?


Alfalfa, Alfalfa salah satu supplemen febret ibu, masakan tidak alfalfa bertindak lebih dari supplemen, JAMU kok kalau mau tahu, ehhh ehh terspeking seberang plak, hehehe... ok Alfalfa Complex Shaklee ni sangat berbeda tau dari alfalfa yang banyak terjual dipasaran luar, kenapa? ok jom kita tengok apa beza Alfalfa Shaklee dan Alfalfa yang dijual di pasaran luar.


 1. Alfalfa Complex dibuat dari daun alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA yg kaya dengan pelbagai jenis zat. 
 2. Ditanam tanpa pertisid, racun kulat, bacteriosides, hormon sintetik dan bahan kimia. 
 3. Mempunyai akar tunjang 6meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat mineral daripada mendapan di dalam tanah. 
 4. Tiada silica gel (Perbezaan vitamin organik bukan sintetik/tiruan) 
 5. Mengandungi vitamin B6, U, K dan D serta mineral yg penting iaitu :- 
 • Kalsium – membina dan mengekalkan tulang dan gigi; membantu darah membeku, membantu dalam kecergasan dan daya tahan; mengawal rentak jantung, melegakan saraf. 
 • Zat Besi – diperlukan dalam pembinaan hemoglobin; membantu pengangkutan oksigen di dalam darah. 
 • Kalium – perlu bagi saraf otot, tindakan jantung dan tindak balas enzim; juga untuk digests lemak.
 • Fosforus – diperlukan untuk tulang yang normal dan struktur gigi. Saling berkait dengan tindakan kalsium dan Vitamin D. Meningkatkan peranan tisu saraf. 
 • Klorin (klorida) – elektrolit penting yang membersihkan dan menyucikan badan; mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji. 
 • Sodium – mengawal keseimbangan cecair di seluruh badan, meneutralkan asid, menghalang pembekuan darah, mengaktifkan limpa, usus dan fungsi perut. 
 • Silikon Magnesium – membantu badan untuk menangani sembelit; ketahanan saraf; melindungi kulit dan badan, dan merangsang fungsi otak.
 Ok dah tengok perbezaannya? anda berhak membuat pilihan, dan perlu anda tahu disini ada segelintir yang mengamalkan alfalfa complex atau apa saja supplement akan melalui proses krisis penyembuhan antaranya SAKIT KEPALA DAN KEGATALAN MELAMPAU serta naik ruam pada tubuh.

Anda tak perlu risau malah anda perlu meneruskan mengambil supplement anda untuk mendapat kesan yang lebih baik.

Nak tahu Nak tanya Boleh hubungi Ibu.


Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...