Ahad, 16 Januari 2011

Morning....


Morning semua hehehe biar pun dah 11.35am... tapi still pagi lagi kan?
Hari minggu ni mana ibu nak p ye? Arif mesti mengamuk ajak ibu jalan2 kejap lagi... Ibu tengah berkira2 nak ke mana hari ni... ermmm K4 ke Jusco Alpha Angle ke @pun ibu p umah abang2 ibu...
~
Apa pun ibu kena settlekan kerja2 rumah dulu... heheheh kain baju ibu baru je berputar dlm mesin basuh tu... agak lewat hari ni membasuh...
Okissss ibu nak settle kan mana yg belom di settle kan.... hahhh... apa makan pagi tadi? ibu n Arif just makan nasi ayam berlauk ikan kicap tapau dari umah abg semalam... heheh lauk kenduri malam tadi sbb tu ayamnya tak ade... ok tata dulu nanti kita jumpa lagi yerk! sayonara...

1 ulasan:

Pangkah Bulat berkata...

morning!..=)


Just blogwalking from PangkahBulat!!!
Jom layan entry terbaru!!!
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...