Rabu, 20 April 2011

.:: SKODENG PERUT IBU ::.


Haluuuuuuuuuu.....
Ermmm.... pelbagai alasan telah ibu buat untuk tak p klinik..
Tapi atas desakan insan2 yang menyayangi diri ibu yang serba kekurangan ni,
ibu terpaksa akur... Insyaallah Ibu akan p buat dalam masa terdekat.... natijahnya ibu akan khabarkan jua.

Photo kat atas tu bukan milik ibu, ibu kidnap dr pakcik gugel...
Andai kata hasil ujian imbasan skodengan nanti ade makhluk ALLAH yang menghuni ALHAMDULILLAH..
Thanks semua yang banyak memberi sokongan kepada Ibu....
Semoga ALLAH Berkati Kalian!!!

3 ulasan:

oshin-jamel berkata...

skenye sy klu akk dpt baby lg..yeay!!dpt ank sedara la sy!!!!

shah-kayrul berkata...

tahniah kak kalau ada baby...tak sabar nak tengok scan dari doktor...

kakchik@ella berkata...

yeay .. kc booking nak buat anak angkat. hihi ..

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...