Khamis, 14 April 2011

.:: JAMU OH JAMU... MARI MAKAN JAMU ::.


Haaaaa....
Ibu ni tak habis2 lagi pasal JMD,
Bagi memenuhi hajat pwen poleber ibu Puan El's
ibu buat lagi entri pasal JMD ni lagi walaupun rasenye dah ade sblm ni.
JMD boleh didapati di dalam bentuk serbuk dan juga kapsul.
Antara khasiat produk Jamu Mak Dara Gold ialah:
 • Menyuburkan rahim

Tubuh setiap wanita berbeza mengikut individu. Perbezaan ini memerlukan setiap wanita memiliki sistem peranakan yang sihat dan subur, agar kitaran hormon berfungsi dengan lebih lancar. Ia juga memerlukan formulasi khas untuk mengekalkan keseimbangan nya.
 • Mengatasi masalah keputihan

Setiap 1 dari 3 wanita pasti mengalami masalah keputihan tidak kira status bujang atau yang sudah berkahwin. Masalah ini terjadi kesan dari pemakanan dan juga persekitaran wanita itu. Faraj yang sihat memerlukan penjagaan sempurna luar dan dalam.
 • Merapatkan faraj

Wanita sudah berkahwin dan melahirkan, akan mendapati fenomena otot faraj yang longgar sebagai suatu masalah. Bahan-bahan seperti akar serapat dapat membantu mengembalikan ketegangan otot faraj agar dapat merapatkan kembali faraj bermasalah.

 • Menambah nafsu syahwat

Libido rendah atau kurang syahwat merupakan penghalang terbesar bagi mereka yang sudah melahirkan untuk menjalin hubungan intim bersama pasangan. Rangsangan diperlukan dari dalam minda dan luar bagi mengatasi masalah ini.
 • Memberi Tenaga 

Kecergasan tubuh wanita menggalakkan kecerdasan minda. Wanita yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dan bagi mereka yang berkerjaya amat memerlukan tenaga untuk melakukan tugas harian.

 • Membuang toksik dalam badan

Pemakanan seharian, pencemaran alam sekitar dan ketegangan dapat meningkatkan kuantiti toksik dalam sistem tubuh. Proses menyingkirkan toksik amat penting bagi mengelakkan keracunan organ dalaman tubuh, mengurangkan masalah bau badan dan faraj serta melancarkan perjalanan darah.

 • Memperbaiki sistem kitaran haid

Kitaran haid yang teratur adalah penting untuk memastikan keseimbangan hormon Estrogen. Pelbagai kesan akan timbul sekiranya kitaran haid tidak teratur seperti pertambahan berat badan, sukar mendapat kan cahaya mata dan lain-lain.

 • Membakar lemak berlebihan

Lemak berlebihan menyebabkan pertambahan berat badan. Pembakaran lemak berlebihan menggalakkan penurunan berat badan, dapat mengekalkan barat badan yang ideal dan memperkemaskan penampilan. 

 • Membuang angin
Angin terhasil daripada pemakanan yang ti- dak seimbang dan pendedahan pada persekitaran yang kurang sihat. Pembuangan angin berlebihan dapat mengurangkan masalah ketidakselesaan badan.
 • Mengurangkan masalah bau badan

Masalah bau badan adalah normal bagi mereka yang berbadan besar dan sudah melahirkan. Pengamalan pemakanan tambahan dan diet seimbang dapat membantu mengurangkan masalah bau badan.
 • Mengatasi masalah kemaluan berbau

Pengurangan toksik dalam badan sekaligus dapat mengurangkan masalah bau badan dan masalah kemaluan berbau.
 • Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang

Kesakitan di bahagian pinggang merupakan kesan langsung dari gaya hidup aktif dan penggunaan otot pinggang secara eksesif.
 • Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin

Ibu-ibu selepas melahirkan selalunya mengalami masalah lemah tubuh badan. Pemakanan tambahan yang serasi dapat membantu mengurangkan masalah lemah tubuh badan.

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mahal tak jamu mak dara nie

eliyaezlinalias berkata...

brape harga JMD ni darna?
pastu cemana makan?
kapsul ke bancuh?
ada side efek tak?
hehehe byk soklan kannn.....

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

ade serbuk n kapsul..

yang serbuk rege rm60 pahit i dont like
yang kapsul rege rm49 60kapsul i loikesss...

setakat ni tak de efek ape2

kakchik@ella berkata...

kakchik penah makan. kwn baik kakcik jual. ok gak la tp kakchik stop sudah sbb kelam kabut .. dgn mkn Byoung lagi... byk sgt benda nk dmkn. hihi ..

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...