Sabtu, 2 April 2011

.:: Bau Ketiak Lelaki Mampu Hilangkan Stress Wanita ::.

Ini kisah bukan nak bercerita kisah dalam kelambu ok,
Ibu just nak bagi tahu tabiat ibu bila tido di sisi lalink, huhuhu ibu gemar syiumm tiak lalink... Ermmmm... ahhh hilang stress ibu bila dapat buat macam tu tau...kalau dapat mmg sembam terus muka kat tiak dia, Kenapa Tak pecaya ka?

Korang ade tabiat macam tu ke, ibu rase rate2nya macam ibu kot! kannnnnn?
So pada yang macam pelik ngan tabiat ibu tapi menghilangkan stress ibu sila klik SINI  & SINI untuk melihat kebenaran cerita ibu ni...

Snifffssss snifffsss... mangiiinyerrrr!!!
(Lalink pun pelik sbnrnya) muahahaha...


'

2 ulasan:

trigyy berkata...

wah ibu... memng tak sbar nk kawen cmneh. nk suh bkal istri bau jgk... hihi

Ibu Arif Atan berkata...

Ermmm huhuhu trigyy.. nakal kamu ya, tapi tak semua wanita suka bau ketiak suaminya... kalau ketiak masyam ibu pun tak mau... stakat ala2 bau perpium polo spot ok lah paling cokia bau peluh yg nipisss tu... haaa kalau bau kelat pekat n melekat ibu tak sanggup!

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...