Khamis, 14 April 2011

:: PENGKHIANAT ::




Bila orang yang dianggap sahabat menjadi pengkhianat!!!!
Ibu memang tak sangka dan betul2 sakit hati, ibu tahu si pengkhianat GHMB
ade datang menyinggah ke blog ibu yang tak termasyhur macam blog blogger yang Otai.



Tak Sangka Ibu..
Kerana mengejar untuk pemes emes,
Di kenali dikalangan blogger terkenal sanggup menikam kami di GHMB.
Semoga kamu sedar mulut kamoooo berbau LONGKANG titik!!!!

6 ulasan:

eliyaezlinalias berkata...

semoga dia diberi hidayah & semoga kita dijauhkan dari keBUSUKan itew...

Mama Likha berkata...

die dr kalangan blogger terkenal..?? sapa kah beliau??? adoyaii.. plis i wanna know kak!

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

Mama Likha: bukan dia yg terkenal tp dia ni sebok nak terkenal sampai tikam kite di GHMB!!!

Sbnrnya bukan dia bercerita keburukan sorang dua tapi ramai... ade 1 pos akak kat group yg di pecah canang nye kpd blogger terkenal!

...mommy jue... berkata...

astaghfirullah.. ada juga manusia macam nie....
kita ikhlas kawan, share2 masalah, ada juga yang sanggup jatuhkan kita kan? takpelah kak...... pengajaran untuk GHMB, kene hati2 la lepas nie

kakchik@ella berkata...

siapakah dan mengapakah??

Oshin jamel berkata...

siape kak????nk gak tao

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...