Jumaat, 8 April 2011

.:: AKHIRNYA KU BERTEMU MEREKA ::.

Alhamdulillah, syukur pada MU Ya ALLAH...
Sekian lama Ibu begitu mengharap untuk bertemu anak kecil ini, dan akhirnya hr ini ibu berpeluang bersua muka dengannya... Yasmin Nabilah puteri kepada teman alam maya ibu INA, mendapatkan rawatan di IPKL, sebaik melangkah kaki ke wad KK6 ibu mencari2 Ina ibu Nabilah, sampai di kaunter nurse sambil mata melilau ibu bertanya dimana katil nabilah, rupanya ibu dah terpandang Ina yg sedang memangku Nabilah tapi tak perasan. Masa Kami sampai Nabilah baru je tido.. Sebak tengok Nabilah ingin sangat Ibu memeluk Nabilah erat2 tapi Nabilah tido, kalau tak tido tentu Nabilah rimas dengan perbuatan Ibu kan...



(Wajah tenang Nabilah, cantek kan Nabilah?)

Haaaaa... eceli Ibu p melawat dengan wanita cantek rupawan ni...
Berbaju kurung merah menyinga penangan hari jumaat... hehehe jgn maree ye kakak!
korang mesti kenalkan? ni lah kak SHIELA FIRDAUS yang HOT tu.. hehehe kalau korang nak tahu ini juga pertemuan pertama ibu dan kak Shiela, kak Shiela datang bersama dengan seorang lagi member GHMB, nama ape ek? kak Shiela bleh plak suh ibu panggil Kak Zack... arghhh ape2 aje lah! janji ade nama kan kak Zack?


(Wajah2 yang 1st time bersua muka, moga ukhwah kite berkekalan)


Tengok Ina Ibu Nabilah..
Senyumannya melambangkan ketabahan beliau...
Semoga Ina sentiasa tabah mengharungi segala Ujian, Dan Nabilah ibu Nana doakan Nabilah cepat sembuh dan ceriakan hati ibu & ayah Nabilah ye... SYAFAHULLAH buat Yasmin Nabilah.

3 ulasan:

Farah Shamsudin berkata...

Maaf sebab tak dapat join Darna..
mayb next time ye..

kakchik@ella berkata...

wah .. wah .. wah .. seronoknya ... dari alam maya ke alam nyata. moga persahabatan korang berkekalan ye.

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

Farah, tak pe faham... masing2 ade komitmen sendiri kan.. lain kali kite jumpa lagi...

KC: he he he Insyaallah.. ade rezki jumpa kc plak kannnn?

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...