Jumaat, 3 Jun 2011

.:: SuNyI ::.

Salam....
Semalam opis ibu sunyi je begitu jugak hari ni,
Semua wartawan bertugas di luar almaklum lah sekarangkan Muktamar PAS sedang berlangsung sehingga 5 Jun 11. Ikut kan memang bosan, mcam semalam ibu sampai tersengguk2 depan notebook ibu ni... Hari ni ibu heret anak2 bujang ibu datang opis teman ibu....

Lengang je kan opis ibu ni.....

Si bujang yg merap memanjang!!!
See kat belakang tu bulu ayam untuk rotan dia!!!


Tadaaaa dah pun tidoooo!!!! 
ni pun tido gara2 takutkan bunyi org sebelah drill wall! 
hahahahaha

So hari ni hilang la boring ibu dgn adenya anak2 berkecoh2 kat opis ibu ni...
ermmm esok sabtu n lusa dah ahad, petang ahad nak jemput chenta hati yg dirindui kat Puduraya...
Tak sabar nak tunggu dia balik... RINDU bangat!!!! 


1 ulasan:

kayrul-shah berkata...

ngantuk sangat la tue...tidur alas kain batik pun jadi..hehehe

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...