Ahad, 19 Jun 2011

.:: KORANG TAK MINAT KE? ::.


Haaaaa....
Kawan2 minat tak tengok drama atau filem tamil x?
Huhhh ibu memang minat sesangat, setiap petang Ahad 2.30pm ibu memang tak miss tengok!!!
Bagi ibu filem tamil lagi bagus dari filem Hindi.... Ni semua turun minat almarhum bapak ibu lah, ermm ibu ade geng tau kakak ipar ibu pun minat tengok filem tamil ni... saat n3 ni ibu buat pun ibu tengah layan "EM MAGAN @ TV2 hahahahahah... syokkk tak kering gusi ibu tengok.....

Korang tak minat ke?
Ce korang layan filem tamil mesti korang suka!!!!

4 ulasan:

Puan Kutu berkata...

en suami sgt minat filemtamil n hindi,sy pun lebih prefer citer tmil dr hindi,tp takde la minat sgt..klu best sy tgok..:)

nelly berkata...

cerita apa2 ..janji best , nelly tengok je
hehehe

risa berkata...

ai tengok semalam neh..tengok sensorang...hehehe
paling best part bapa dia datang kat reban ayam tengok anak dia dah smart dengan jawatan tinggi...bila keluar dari situ bapak dia nangis...alahaiiiii sedih lah

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

Kak Risa, memang sedih lah bila layan n hayati, sy siap tangkap leleh kak.. hahahaha akak cube cari citer robbot lakunan rajanikhan best woooooo!!! setaraf hollywood!

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...