Selasa, 31 Mei 2011

.:: Rehlah BAKKAH @ Gold Coast ::.

Salam...
Alhamdulillah akhirnya tercapai juga ibu nak bawa anak2 n lalink ke Rehlah Bakkah @ hari keluarga Badan Kebajikan Kakitangan Harakah di Gold Coast Morib...

28 Mei -11.00am Kami bertolak dari perkarangan opis di jalan pahang barat ke Morib dan kami sampai dalam jam 2pm, sejurus sampai urusetia BAKKAH sudah pun menunggu di meja pendaftaran, kesian diorg pening dgn bilik masih tak dapat sepenuhnya, oleh kerana ibu hanya single room so kami dapat check in  awal!!!

Bilik kami di tingkat 3 (3369) dekat dengan tangga dewan makan so kalau nak p isi perut just turun tangga je lah, haaa ibu nak citer bilik dulu.. bilik kami ade 2 single bed, hahaha so anak2 je tido atas katil, ibu ngan lalink tido atas lantai je... lagi selesa.. kesian Arif 2 kali jatuh katil masa kat Morib.. biasa lah budak lasak! Dalam bilik hotel kami disediakan Jakuzi so mmg ibu pulun mandi buih la ngan anak2 n lalink.. huhuhu anak2 lagi syok dapat mandi kolam..

Ok tak nak lah cerita lagi ibu nak share gambar2 kat sana....















Biarlah gambar yang berbicara...

TAtA

4 ulasan:

F.A.R.A.H. deeb berkata...

Baru planning nak pegi raya nanti. Mahal tak bilik dia kak? Best ke kat sane tu hehe....

Farah Shamsudin berkata...

wah Darna! best kan.. farah pernah gi.. tapi kalau ada anak muesti lagi best.. farah just gi berdua dgn en hubby..

oshin-jamel berkata...

kat mna nie kak...besnye......

Kasih Ibu Arif Atan berkata...

Farah Deeb: bilik 300 lebih satu malam.. best sesangat kalau kite p berkumpulan... tempat baru.. hotel ni tak pernah terima guest seramai rombongan kami 100 org ke atas, sblm ni depa terima paling ramai pun 20 org je... huhuhu kami la yang merasmikan ade bilik2 yg x pernah di duduki..

Farah Shamsudin: A'ah best kalau bawak anak2 tapi best jugak kalau dapat p ber 2 tak de gangguan maklumlah tingkap kat jakuzzi bleh buka dari luar nanti anak2 intai hahahha.

Oshin: kat Gold Coast Morib Selangor.

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...