Rabu, 19 November 2014

PHYTOCOL ST - apa perbezaan kolestorl HDL & LDL?Phytocol st membekalkan 2000mg sterol dan stanol tumbuhan setiap hari, untuk memdapatkan jumlah yang sama anda perlu makan:

°200 batang lobak
°70 keping roti gandum
°424 biji tomato

Wahhh.... Larat ke atau mampu ke kita nak makan sebanyak itu setiap hari? tak mampu kan? Oleh yang demikian shaklee datangkan produk yang sangat bagus untuk masalah ini.
Apa beza kolestrol HDL dan LDL?
Tidak semua kolestrol jahat, terdapat jenis kolestrol yang baik HDL, yang juga di kenali "high density lipoproteins" yang mana ia menawarkan manfaat kesihatan.

Manakala kolestrol jahat LDL "Low density lipoproteins" adalah yang perlu diawasi secara amnya, kolestrol sejenis lemak yang memainkan peranan membantu stuktur membran sel dan penghasilan hormon. Walaubagaimana pun LDL yang berlebihan boleh terkumpul didalam saluran darah dan mengakibatkan penyakit jantung.Dah tahu apa fungsi phytocol? Haaa phtocol st shaklee membantu anda menurunkan paras kolestrol secara semula jadi, tiada paksaan dan ianya ternyata selamat juga berkesan. So jgn tunggu lama sehingga masalah anda menjadi lebih rumit.

Pm sy untuk order atau info lebih lanjut.

Darna
018-394 8582
SID 947221
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...