Isnin, 17 November 2014

Omega Guard dan AstmaAssalamualaikum.... semoga hari ini lebih baik dari semala.... Ermmm hari ibu nak share pasal omega guard... Omega guard ni bagus sangat untuk masalah astma... Kena pulak sekarang ni kerap hujan dan sangat2 menyumbang kepada berlakunya astma pada pengidapnya terutama kanak-kanak.

Kebiasaan ubatan yg dicadangkan oleh doktor untum merawat asma/ asthma adalah steroid. Namun kita tahu steroid memberi kesan sampingan dlm jangka masa panjang.

Untuk makluman anda kandungan omega 3 mampu bertindak seperti steroid tapi ianya tidak akan memberikn kesan sampingan seperti mana steroid. Ia juga bonus kpd ibu mnyusu kerana kandungan DHA dlm Omega Guard akn disalurkan kpd anak (DHA baik utk otak anak).

Kajian juga menunjukkan mereka yang menghidap penyakit berkaitan inflamasi seperti asma/ asthma mempunyai kandungan Omega-3 yang rendah.


Pengambilan Omega-3 dari minyak ikan terbaik Omega Guard membantu meredakan inflamasi.

Mengapa Omega Guard Shaklee berbanding minyak ikan lain?

1. Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

OmegaGuard Shaklee terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.

2. Ultratulen & Bergred Farmaseutikal

Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghilangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

3. 50% lebih pekat dari mana2 produk di pasaran

Jangan lengah2 lagi omega sangat bagus untuk diamalkan.... Sayangi mereka yang anda sayangi dengan cara ini...

Love always
Ibu Arif Atan
posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...