Khamis, 24 April 2014

Legasi Shaklee


LEGASI SHAKLEE::
DR. FORREST C.SHAKLEE, SR
(Pengasas Shaklee)
Selama tempoh lebih 5 dekad syarikat shaklee telah menerajui barangan dan produk kesihatan secara semula jadi yang terulung di dunia..
Kemampanan dalam perniagaan dan pembangunan produk kesihatan..
Pada tahun 1915..Dr. Forrest C.Shaklee telah menemui ' vitalized minerals' iaitu merupakan slh satu multivitamin yg pertama di dunia. Pada 1956, beliau telah menubuhkan shaklee cooperation yang merupakan syarikat jualan langsung pertama di dunia. Usaha beliau telah menjadikannya pelopor industri nutrisi dan kaedah pengagihan yang menawarkan faedah dan keuntungan kepada para pengedar.
Tatkala ramai orang lain mengamalkan penggunaan plastik dan bahan2 sintetik, shaklee kembali kpd semula jadi.Dengan mencari bahan-bahan semula jadi yang tulen untuk menghasilkan vitamin dan beliau juga di antara yang terawal mencipta bahan pencuci rumah bersifat biodegrasi di dunia.


Syarikat shaklee meneruskan kesinambungannya di dalam menerajui kepercayaan bahawa kesihatan dan kebahagian manusia sebagai sandaran utama kepada pembinaan dan pembentukan kehidupan dunia yang lebih baik...

Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...