Sabtu, 21 Februari 2015
Set kehamilan lengkap shaklee sangat bagus jika diamalkan sepanjang kehamilan anda, selain memberi manfaat kepada anda, kandungan anda juga mendapat manfaat dan khasiat yg sama.

Jom kita lihat apa yang diperlukan anda yang sedang hamil...

Vita-Lea :-
~ Adalah yang terpenting untuk anda dan bayi kerana ia mempunyai nutrisi lengkap bagi memastikan kesihatan yang sempurna dari segala aspek kesihatan.


B-Complex :-
~ Amat penting untuk memastikan perkembangan saraf yg sempurna untuk bayi anda, di samping memastikan kesihatan mata, mulut dan kulit anda serta bayi. Selain itu, ia membantu penghasilan tenaga dan darah.


Vitamin C :-
~ Penting untuk mengoptimumkan imun sistem anda dan bayi, di samping itu ia membantu dlm penghasilan kolagen. bagus untuk kulit yg cantik dan sihat.


Energy Soy Protien :-
~ Mengandungi Isoflavone yang bertindak seperti hormon estrogen, membantu dlm meningkatkan penghasilan susu. Di samping itu Isoflavone melambatkan, membantu melembap, menggebu dan menganjalkan kulit dan payudara. Di samping itu soya menggandungi protein yg tinggi utk bayi anda.


**Ostematrix (Kalsium) :-
~ Ianya sangat penting untuk memasitkan gigi dan tulang anda. Susu yang anda berikan kepada bayi mengandungi kalsium yang tinggi, jika anda tidak mengambil kalsium yg cukup, kalsium dari tulang anda akan diserap bagi menghasilkan susu. Lama kelamaan terutamanya ibu yang mempunyai anak ramai, tulang anda akan rapuh, gigi rongak, belakang membongkok. Oleh itu, pastikan anda mengambil kalsium yang cukup.


Jika anda ingin kekal sihat sepanjang kehamilan, anda boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut mahupun order...

Darna
018-3948582 (whatsapp)

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...