Isnin, 18 Jun 2012

~ Hujung Minggu Yang Menggumbirakan ~

Salam Sayang buat teman2 ibu, Salam Isnin juga untuk semua, n3 ibu kali ni mungkin x menarik bg sesetengah org, tp amat bermakna buat ibu, coz Sabtu 16/6 baru ni seharian ibu dipenuhi dengan xtvt yang menarik dan menyeronokkan....

Seawal 9 pagi ibu dah pun berada di sekolah Arif PASTI IBNU KHALDUN untuk menyambut sambutan hari guru & hari ibu bapa 2012, antara xtvt yang ada ketika majlis ialah persembahan dari anak2 didikan pasti, Arif pun masuk juga membuat persembahan beramai2 membaca doa2 & surah2 yang dipelajari, Alhamdulillah seawal usia 3 tahun 6 bulan Arif dapat menghafal walau dlm bahasa pelatnya.

*Persembahan pelajar transit*

Banyak juga xtvt yang diusahakan pihak pasti, antaranya pidato dan alunan azan dr anak2 pasti, penyampaian hadiah untuk ibu bapa pelajar dan guru2 pasti, slot khas dr Ustaz Raihan Abd Aziz (Tanyalah Ustaz TV9) dan sedikit kata2 aluan dr pengurusi & timbalan pengurusi pasti ibu khaldun.

Lebih kurang jam 1 petang acara tamat dan setelah dijamu dengan hidangan yg enak ibu bawa Arif balik untuk bersihkan diri dan bersiap ke KLCC pula kerana ade perjumpaan ibu bersama sahabat2 sekolah ibu yg ada hampir 10 tahun x berjumpa dan ade yg lebih dr 10 tahun, lama kan....

***********************************

*Antara Sahabat2 ibu yang hadir*

*Sakan Bergambar Ibu-ibu*

*Anak-anak kami, masih ade yg tertinggal*

*Senyuman gumbira ibu-ibu & anak2*

*My Senior Kak Jumiah*

*Vouge2 blake diorang ni*

Alhamdulillah, hujung minggu ibu sungguh menyeronokkan, mcm2 yang ibu dapat, walaupun dalam keadaan berjerebu kami berusaha untuk menghadirkan diri untuk rapatkan kembali ukhwah yang dah lama renggang kerana kesibukan dan tuntutan tugas serta tanggung jawab masing2. 

Lepas ni kami nak p PD plak yessss insyaallah kami kumpul lagi....

Tiada ulasan:

Borang Maklumat Hubungan

Nama

E-mel *

Mesej *

Apa kata Mereka?

Get widget here

Popular Posts

link

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...